Over ons

Doel

Wij geloven dat bedrijven een essentiële rol spelen in het creëren van een betere en duurzamere wereld. Zij hebben de problemen veroorzaakt en daarom moeten zij nu het voortouw nemen om deze te op te lossen.

Het doel (Purpose) van Stenton is om actief bij te dragen aan een betere, duurzamere en inclusievere wereld. Dat doen we door bedrijven te helpen op een duurzame manier succesvol te groeien of te transformeren.

In ons advies aan klanten houden we daarom altijd rekening met de impact op Mensen, Milieu en Winst.

Ook dragen we bij Stenton bij aan de lokale gemeenschap, beperken we onze ecologische voetafdruk en streven we naar een inclusief personeelsbestand.

Oprichter & Algemeen Directeur

Henk Scheenstra

Henk Scheenstra heeft meer dan 20 jaar ervaring als directeur bij het ontwikkelen en uitvoeren van duurzame groeistrategieën in meerdere industrieën.

Zijn ervaring varieert van het digitaal transformeren van mediabedrijven tot het opschalen van e-commerce spelers in de VS en België. Ook heeft hij leiding gegeven aan het succesvol uitvoeren van een buy-and-build-strategie in markt voor verzekeringsbemiddeling in Nederland.

Recent heeft Henk een bedrijf geholpen bij het maken en implementeren van hun duurzaamheidsstrategie.

Team

Bij Stenton geloven we in de kracht van samenwerking en het benutten van deskundigheid om uitzonderlijke resultaten te bereiken. Wij begrijpen dat geen enkele organisatie alle expertise in huis kan hebben om complexe uitdagingen aan te pakken en innovatie te stimuleren. Daarom hebben we een netwerk van geassocieerde experts in diverse vakgebieden met wie we samenwerken.

Deze externe medewerkers brengen unieke perspectieven, gespecialiseerde vaardigheden en diepgaande kennis mee die onze eigen capaciteiten aanvullen. Door samen te werken, kunnen we ons begrip vergroten, onze horizon verbreden en oplossingen creëren die verder gaan dan wat één adviseur zou kunnen bereiken.

Onze aanpak is gebaseerd op het principe van openheid en het geloof dat gedeelde expertise leidt tot superieure resultaten. Daarom stimuleren wij actief relaties met externe partners die onze waarden en toewijding aan excellentie delen. Deze partnerschappen stellen ons in staat om toegang te krijgen tot diverse netwerken en toonaangevend onderzoek te benutten. Maar ook om voorop te blijven lopen in de ontwikkelingen in de industrie.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Can I help you?