Diensten

Consulting

Stenton is gespecialiseerd om bedrijven te helpen bij het ontwerpen en implementeren van duurzame groei strategieën. Ook assisteren we organisaties bij digitale transformatie processen. Het succesvol uitvoeren van deze beide strategieën zal uw hele organisatie en de meeste belanghebbenden beïnvloeden.

Stenton heeft verschillende bedrijven geholpen bij het veranderen van hun producten, processen en organisaties. Hierbij werd gebruik gemaakt van digitale technologieën, zoals het lanceren van e-commerceplatforms, contentcreatie en hergebruikprogramma’s. Maar ook digitale abonnementsmodellen en het vergroten van impact en bereik via sociale media.

Stenton was nauw betrokken bij het succesvol opschalen van verschillende post-startups. Hierdoor konden deze bedrijven duurzaam blijven groeien. Dit realiseerden we door het stroomlijnen van processen en het creëren van een stabiele IT-omgeving. Ook zorgden we ervoor zorgen dat marketing- en verkoopkanalen schaalbaar werden gemaakt. Bovendien werd het leiderschapsteam van de scale-up aangepast voor de volgende groeifase. Stenton heeft hierbij zowel geadviseerd als de gekozen strategie geïmplementeerd.

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) stelt dat bedrijven moeten rapporteren over hun impact op milieu, maatschappij en bestuur (ESG). Dit betreft het rapporteren over het bedrijfsmodel, strategie, doelstellingen, beleid en ESG-actieplannen van bedrijven. Stenton biedt deskundig advies over deze CSRD vereisten. We helpen bedrijven ook bij het beschrijven van hun geïntegreerde bedrijfs- en duurzaamheidsstrategie en hoe de duurzaamheidsdoelen bereikt kunnen worden. Wij zijn gepassioneerd om bij te dragen aan Mens, Milieu en Winst.

Interim management

Stenton is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar interim managers voor de implementatie van duurzame groei- en digitale transformatiestrategieën. Omdat we een focus hebben op deze domeinen biedt Stenton een uniek perspectief en aanpak voor interim management. We leggen daarbij de nadruk op de noodzaak voor bedrijven om zich aan te passen aan de snel veranderende omgeving.

De interim managers van Stenton hebben de ervaring om snel uw situatie te analyseren en een haalbare transformatiestrategie op te stellen. Daarnaast zijn we sterk in het creëren van draagvlak binnen uw organisatie en het leiden van de implementatie.

Al met al maakt de expertise van Stenton ons de ideale partner voor elk bedrijf dat de uitdagingen van duurzaam opschalen of digitale transformatie wil oplossen.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Can I help you?